"> Noul Jaguar I-PACE – Landing page

Jaguar

  • I-PACE
  • Noul Model
  • I-PACE

Putere

Eficienţă și

Technologie

I‑PACE este propulsat de 2 motoare electrice acționate sincron, cu magneți permanenți. Similar cu tehnologia regăsită la modelul de curse I‑TYPE Formula E, aceste motoare generează o putere de 400 CP și un cuplu de 696 Nm. Cuplul instantaneu și tracțiunea integrală conferă modelului I‑PACE performanțe sportive și o accelerație de la 0 la 100 km/h în 4.8 secunde.

I-PACE este echipat cu o baterie de ultimă generație litiu ion, de 90kWh și oferă o autonomie de până la 470 KM (ciclu WLTP). Poate să se încarce de la 0 la 80% în doar 40 de minute (100kW CC), sau în puțin peste zece ore folosind o staţie de tip wall box (7kW CA) - ideal pentru încărcarea acasă, peste noapte.

Design

Exterior

Designul revoluționar al modelului I‑PACE respectă spiritul Jaguar.


Silueta elegantă, fluidă și un coeficient aerodinamic redus, asigură eficientă, deplasându-se agil pentru a asigura maximizarea autonomiei și stabilității.Design

Interior

LINIȘTE interioară și atmosferă luxoasă


Modelul I PACE reinterpretează echilibrul clasic Jaguar între lux și sportivitate, integrând perfect tehnologia cu spațiul abundent. Designul interior este curat și simplificat, cu butoane tactile și forme elegante. Grupul motopropulsor electric a permis degajarea de spațiu suplimentar, asigurând mai multă libertate de mișcare pentru maximizarea confortului oferit de habitaclul modelului I‑PACE. Elementele elegante, prelucrate manual, subliniază ambianța luxoasă. Ornamentele robuste sunt prezente din abundență, iar cusătura dublă fină, în culoare contrastantă, dă o notă suplimentară de eleganță. Pe timp de noapte, iluminarea clară de culoare albă accentuează detaliile elegante.

Dotări Jaguar I-PACE

Baterie (KWH)

Putere Maximă CP (KW)

Cuplu Maxim NM

Transmisie

Viteza Maximă KM/H

Accelerație 0-100 km/h în secunde

Consum în ciclu WLTP - kWh/100 km

Autonomie în ciclu WLTP - km

90

400

696

Automată

200

4.8

21.2

470

DEȚINEREA UNUI MODEL I‑PACE

Fiind un vehicul cu zero emisii de noxe, I‑PACE beneficiază de avantaje suplimentare, cum ar fi accesul la stimulente și avantaje oferite de guvern, autoritățile locale și companiile care susțin adoptarea vehiculelor electrice. Prin programul guvernamental Rabla Plus puteți beneficia de ajutor financiar de până la 45.000 lei.

DESCOPERĂ
NOUL JAGUAR I-PACE!


Sunteți interesat de opțiunea buy-back/trade-in al modelului deținut în prezent? DaNu

Datele transmise pentru ofertă vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de ofertă sau test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos.

Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.

Confirm că am peste 16 ani.
Sunt de acord să fiu informat periodic cu privire la ofertele Premium Auto (marketing direct).
Sunt de acord să fie informat periodic cu privire la ofertele Jaguar & Land Rover (marketing direct de la producător).
Sunt de acord să fiu contactat pentru exprimarea gradului de satisfacție în calitate de client sau pentru participarea la test-drive, după caz.

Solicita Oferta