jaguar-I-Pace
Jaguar I-PACE
100% electric
Solicită oferta

Descoperă noul I-PACE!

Mașina complet electrică Jaguar I-PACE a reușit o performanţă istorică, obţinând 3 premii internaționale la 2019 World Car Awards.
 
Nu numai că a câștigat mult-râvnitele titluri pentru „Mașina Anului 2019” și „Design-ul anului 2019” la nivel mondial, ci a fost numită și „Cea mai ecologică maşină a lumii.
 
Primul SUV Jaguar 100% electric te așteaptă la UNTOLD.
 
Pentru că ești client VIP, beneficiezi de un avantaj de 1000 Euro (TVA inclus) la achiziționarea unui model Jaguar I-PACE, din rețeaua de distribuitori autorizați BEV. Ofertă valabilă pentru contracte semnate până la 15. 09. 2019

Solicită oferta

  Am citit Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal existentă aici.
  Confirm că am peste 16 ani.
  Sunt de acord să fiu informat periodic cu privire la ofertele Premium Auto (marketing direct).
  Sunt de acord să fiu informat periodic cu privire la ofertele Jaguar & Land Rover (marketing direct de la producător).
  Sunt de acord să fiu contactat pentru exprimarea gradului de satisfacție în calitate de client sau pentru participarea la test-drive, după caz.

Datele transmise pentru ofertă vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de ofertă sau test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos. Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.

Mai multe detalii despre modelul I-PACE pe jaguar.ro