Jaguar
F-PACE

Preț începând cu 45.936 Euro + TVA**

Solicită oferta

DESCOPERĂ AGILITATEA JAGUAR

F‑PACE este primul SUV Jaguar, care îmbină performanța, plăcerea condusului și eficiența. Avansat tehnologic în toate privințele, modelul F‑PACE promite o călătorie sigură și incitantă.

Poate parcurge orice traseu și poate face față cerintelor zilnice. F‑PACE este un Jaguar perfect pentru tine și pentru familia ta.

car-inside

TEHNOLOGIE ȘI FUNCȚIONALITATE

Jaguar F-PACE îți oferă o combinație unică de funcționalitate, eficiență impresionantă și stil sportiv remarcabil.

F-PACE îți pune la dispoziție tehnologii de ultimă generație, cum ar fi afișajul pe parbriz și cheia inteligentă tip brățară, disponibile opțional, precum și sisteme avansate de asistență la condus, pentru ca fiecare călătorie să fie mai relaxantă și mai ușoară.

car-inside

PUTERE ȘI EFICIENȚĂ

Gama de motoare, care echipează modelele Jaguar F-PACE, se remarcă prin performanțe excelente, rafinament și eficiență.

Cu tehnologii avansate și construcție integrală din aluminiu, motoarele Ingenium se caracterizează prin consum de combustibil și emisii de CO2 extrem de reduse, oferind în același timp putere, un cuplu impresionant și un raspuns prompt.

car-inside

Descoperă modelele F-PACE

Preț începând cu 45.936 Euro + TVA**.


Pentru o ofertă personalizată și mai multe informații, te invităm să completezi formularul de mai jos.

car-inside
  Sunt interesat de opțiunea de buy-back/trade-in a modelului deținut în prezent.
  Am citit Nota de informare cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal existentă aici.
  Confirm că am peste 16 ani.
  Sunt de acord să fiu informat periodic cu privire la ofertele Premium Auto (marketing direct).
  Sunt de acord să fiu informat periodic cu privire la ofertele Jaguar & Land Rover (marketing direct de la producător).
  Sunt de acord să fiu contactat pentru exprimarea gradului de satisfacție în calitate de client sau pentru participarea la test-drive, după caz.

Datele transmise pentru ofertă vor fi redirecţionate către dealerul cel mai apropiat de locația dvs. Acestea sunt necesare pentru a vă identifica, pentru a coresponda cu dumneavoastră, pentru a clarifica eventuale neînțelegeri legate de ofertă sau test-drive. Datele cu caracter personal furnizate pentru solicitarea drive-test sunt păstrate până la soluționarea cererii și până la confirmarea dumneavoastră privind serviciile dealerului. Ulterior, acestea pot fi sau nu prelucrate în scop de marketing conform propriei dvs opțiuni de mai jos. Informările cu privire la datele cu caracter personal sunt disponibile la următorul link: Politica privind datele cu caracter personal.

*Consum mixt (echivalent WLTP) 6.7-7.4l/100km pentru motorizarea diesel, 2.0l, AWD, 180CP, transmisie automată. Emisii mixte CO2 (echivalent WLTP) 177-194g/km. Mașinile din imagini sunt cu titlu de prezentare.
**În limita stocului disponibil. La acest pret a fost aplicat avantajul client 10.000 euro TVA inclus.